duminică, 5 februarie 2012

Concurs Robofun

Baietii de la RoboFun ne-au obisnuit cu initiativele lor interesante (dau ca exemplu doar Intalnirile Tehnorama), dar au mai fost si altele (concursuri de robotica, cursuri de initiere in electronica, Arduino etc).

Acum "lovesc din nou" cu un concurs, ce se va desfasura pe parcursul intregului an 2012, cu premii in valoare totala de 2990 RON :)


"Astazi lansam concursul Robofun 2012, un concurs de proiecte care se va incheia pe 31 decembrie 2012 si va oferi premii lunare in valoare de 299 de RON. Ceea ce inseamna ca ai 10 sanse de castig. Tot ce ai tu de facut este sa ne trimiti descrierea proiectului tau prin email la contact [at] robofun [dot] ro. In fiecare prima zi a lunii, noi vom publica toate proiectele primite in luna precedenta. Va exista o perioada de votare de 30 de zile pentru toate aceste proiecte, iar in ultima zi a lunii se va face premierea. In acest fel, fiecare proiect va avea la dispozitie exact 30 de zile ca sa fie votat, indiferent de data la care a fost trimis catre noi (ceea ce inseamna sanse egale pentru fiecare proiect)."


Pentru detalii: pagina concursului

Felicit organizatorii si urez succes participantilor!

Ca de obicei, am decis sa nu particip la acest concurs, asa ca cine doreste s-o faca are mai multe sanse ;-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu